1 Juni - Första natten i husvagnen

Natten mellan lördag och söndag sov vi i husvagnen ute i Tavlefjärden. Allt gick över förväntan bra och alla fyra sov mycket gott. Lovisa var lite brydd när vi bar ut henne till husvagen sent på kvällen men hon stoppade in tummen och somnade om på en gång. Jag hörde en hel del fågelkvitter under natten men sov otroligt gott i de sköna sängarna. Vilmer vaknade 06.30 och kunde inte somna om. Flisan vaknade 07.00 och efter lite fippel med varmvatten i termos för att göra välling så låg vi alla fyra en stund i vår breda säng. Mikael tog in barnen till stugan och jag fick äran att somna om ute i husvagen i total tystnad. Ljuvligt!!

         

Vädret har varit helt fantastiskt även om det var något svalare ute i Tavlefjärden än hemma i stan. När vi kom hem på söndag eftermiddag var det +25 grader i skuggan. Nu är sommaren här!!!

21 Maj - Paket från mormor

Igår fick Lovisa ett spännande paket i posten som var skickat från mormor. Det innehöll en fin klänning/tunika som hon sytt själv till Flisan. Här poserar Lovisa stolt men visar tyvärr mer av pappas fula keps än den fina klänningen.



Vilmer var även han på hugget! Han tog på sig sin urtjusiga Batman-dräkt och gick ut och försökte skrämma slag på cyklister. Om han lyckades förtäljer inte historien.


RSS 2.0