26-28 September - Lycksele marknad

Nu i helgen körde vi till Lycksele för att hälsa på mormor och morfar samt att gå lite på höstmarknaden. Vi köpte ett par handskar till Lovisa och två smörknivar, i övrigt inte ens en kolagodis.

Inne på sportaffären blev det dock ett par träningsbyxor till mig, Salming T-shirt till Mikael och ett par "springar-dojjor" till Vilmer. Nu är han han fullt rustad för Sports Academy. På söndagen var det nämligen inte mycket till marknadsförsäljning eftersom de flesta knallarna gett upp i blåsten och åkt hem. Istället gick vi ner till Djupskolavan och tittade på fåglarna.



Hemma hos mormor och morfar fick vi som vanligt god mat och dryck. Helgen hade ett något lugnare schema än vanligt vilket var skönt. Lovisa är inte riktigt pigg. Hon har lite feber och underliga utslag på händerna som vi ska kolla upp på BVC imorgon. På grund av ev smittorisk blev det ingen uppvaktning av födelsedagsbarnet (48-årige morbror Leif) men däremot fíck Vilmer en födelsedagspresent i efterskott. En Darth Vader-dräkt! Som han har längtat efter en sådan! Han blev jätteglad och fnittrade lyckligt under hjälmen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0