Renovering del 3

Idag torsdag den 2 april var vi återigen hemma hela familjen. Jag insjuknade igår kväll i magsjuka och kräktes hela kvällen och halva natten. Resterande del av natten låg jag vaken i mag- och ryggsmärtor. Riktigt kul alltså (inte!). Mikael fick vara hemma och vabba med Lovisa som så smått börjar bli piggare. Ingen direkt feber idag att tala om. Jag sov bort halva dagen och det behövdes.

Byggarna var här idag och satte upp innertaket, spacklade taket, la värmeslingorna på golvet och flytspacklade med lutning. Det första budet om att badrummet eventuellt skulle vara klart innan påsk kommer inte att hålla. Alla lager av tätskikt tar tid att torka och dessutom måste vi in med ett nytt toafönster som akutbeställdes igår. Förhoppningsvis kommer det på måndag. Det visade sig nämligen att golvet "bygger" så mycket att även vår speciallåga toastol inte är låg nog för att kunna öppna fönstret. Det nya fönstret svänger man runt när man ska öppna och torka. Hårt med oväntade utgifter men tur i oturen så var just toafönstret det fönster som var i sämst skick så Mikael hade planer på att kitta och måla det i sommar. Nu slipper vi det! Det nya fönstret ska tydligen vara i aluminium och helt underhållsfritt. Skönt!



Det går för övrigt riktigt bra att leva med bara en toalett trots att hela familjen, utom Lovisa, genomgått skärselden med magsjuka. Det enda besväret är att Vilmer är så mörkrädd i källaren så han vill ha sällskap ner så fort att ska på toaletten. Tyvärr gäller det här även i fullt dagsljus vilket hans trappspringande försäldrar har svårt att förstå.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Spännande att följa hur det går med renoveringsarbetet :-) Hoppas att ni tillfrisknar snart! /mikaela

2009-04-03 @ 08:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0