Midsommar 2009

Efter en del funderande och en del lathet så blev det till sist bestämt att vi skulle inviga säsongen med att dra husvagnen till Agnsjöns Camping utanför Bjurholm. Vi har aldrig varit där förut med blivit rekommenderade av två oberoende källor. Vädret såg ut att bli helt ok för en midsommar så då blev saken avgjord.

Vi hade tur och fick en mycket fin plats med utsikt över sjön och nära till servicebyggnaden och restaurangen. Vi hade otur med att det var så nära restaurangen...upptäcktes under kvällen och natten då partyt var i full gång. Det gick bra ändå tack vare öronpluggar. Barnen de verkar kunna sova gott oavsett vilken ljudkälla som stör. 

Vilmer hade otroligt roligt och hittade snabbt en kompis som han sprang runt på området med. Vi upptäckte nyttan och glädjen med att använda walkie-talkie. Han surrade med oss och vi kunde vid behov kalla in honom då det var dags att äta eller sova. Vilmer har nu verkligen fått in den rätta walkie-talkie-metoden med "Vilmer till mamma kom" "Klart slut" o s v.

Lovisa hade återigen oturen att bli sjuk då det är helg och något roligt är på gång. Midsommaraftons natt fick hon hög feber och hela midsommardagen fick vi ge henne alvedon och bära bära bära.

Vi hade en allmänt lyckad helg med några specifikt härliga stunder. En av dessa var sent på midsommarafton efter en kort regnskur då jag fattade kameran och gick ned till vattnet och fotade den vackra sjön och dimman. Ett annat ögonblick var midsommardagens promenad i skogen ut efter sjön.

     
       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0